Thermage Face & Body

FACE THERMAGE

Θεραπεία σύσφιξης προσώπου, ρυτίδες, χαλάρωση προσώπου

THERMAGE
 
Είναι το πιο αποτελεσματικό σύστημα στην Αισθητική Ιατρική για σύσφιξη σε πρόσωπο και σώμα. Πρόκειται για την εξελιγμένη μορφή της γνωστής επαναστατικής μεθόδου η οποία βασίζεται στις ραδιοσυχνότητες. Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα σύσφιξης προσώπου, σε ελάχιστο χρόνο και –κυρίως – ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια. Περισσότερα γι’ αυτή την μέθοδο μας αναφέρει ο Παναγιώτης Σάνδρης, πλαστικός χειρουργός, εξειδικευμένος σε μη παρεμβατικές εφαρμογές και Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής «LASERMED».

FACE THERMAGE:
 
Η διαδικασία που ακολουθείται και για τη σύσφιξη πρόσωπου είναι ως εξής: Με μία συνεδρία διάρκειας περίπου 35-40 λεπτών τελειοποιείται το περίγραμμα της γνάθου, με αποτέλεσμα ένα πολύ όμορφο οβάλ. Τονίζονται και ανορθώνονται τα ζυγωματικά, οι παρειές δείχνουν πιο «λείες», και παράλληλα οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα, στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια γίνονται πιό απαλές - ενώ γενικά το πρόσωπο δείχνει «ξεκούραστο». Το αποτέλεσμα είναι μία άκρως νεανική εμφάνιση, η οποία μάλιστα είναι ήδη εμφανής με το πέρας της θεραπείας. Το Thermage σύσφιξης προσώπου - σώματος δεν απαιτεί κανενός είδους αναισθησία. Μετά την θεραπεία, το δέρμα δεν εμφανίζει ερεθισμό, με αποτέλεσμα να μπορούμε να επανέλθουμε στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά, χωρίς καμία ανάγκη αποθεραπείας. 
 
Πως εφαρμόζεται το THERMAGE στο LASERMED:
 
Γίνεται σάρωση με την κεφαλή της συσκευής στις περιοχές με χαλάρωση, με 5-7 διαδοχικά περάσματα και με ειδικές παραμέτρους έντασης, ανάλογα με τον βαθμό του προβλήματος και το πάχος του δέρματος στο κάθε σημείο. Στο ιατρικό μας κέντρο το THERMAGE εφαρμόζεται με την αποκλειστική μέθοδο Dynamic Lift. Με ειδική έλξη του δέρματος προς την κατεύθυνση του Lift και χρήση κατάλληλων παραμέτρων, επιτυγχάνουμε την αντιμετώπιση της χαλάρωσης με ακόμα πιο εμφανή αποτελέσματα συσφιξης προσώπου ήδη απο την ημέρα της θεραπείας, χωρίς κανένα ερεθισμό. Η όλη διαδικασία είναι αρκετά πιο ανώδυνη απ’ ότι με τον κλασσικό τρόπο ενώ έχει σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια στο τελικό αποτέλεσμα, άνω των 2,5 χρόνων. 
 
Χρησιμοποιούμε τις κεφαλές FACE THERMAGE για σύσφιξη προσώπου και λαιμού. Επιτυγχάνουμε πολύ μεγάλη βελτίωση στο οβάλ (περίγραμμα) και το λαιμό, δίνουμε καλύτερο σχήμα και ανεβάζουμε τα ζυγωματικά, μειώνουμε την χαλάρωση στις παρειές, λειαίνουμε τις ρυτίδες στο μέτωπο και στο μεσόφρυο.
 
Με το EYES THERMAGE μειώνουμε την χαλάρωση στα άνω βλέφαρα σε βαθμό 60%-70%, ενώ μειώνουμε και τις «σακκούλες» στα κάτω βλέφαρα, με αποτέλσμα ένα πιο ξεκούραστο, νεανικό βλέμμα. Κατά την θεραπεία έχουμε προστασία των οφθαλμών με ειδικές καλύπτρες. 
 
Η σημαντική αυτή εξέλιξη στις μη επεμβατικές θεραπείες, μας βοηθά να αποκτήσουμε μια καλύτερη ποιότητα στην συνολική εικόνα μας, χωρίς αλλοίωση των χαρακτηριστικών μας και χωρίς ταλαιπωρία ή διαταραχή του τρόπου ζωής μας.
 

 

BODY THERMAGE

Θεραπεία σύσφιξης σώματος - κυτταρίτιδα - χαλάρωση

Σφιχτό σώμα, με μία θεραπεία; Κι όμως,η ειδική εφαρμογή σύσφιξης σώματος με THERMAGE μπορούμε να δούμε για πρώτη φορά τόσο σημαντική βελτίωση, τόσο στην κυτταρίτιδα όσο και στην χαλάρωση, με παράλληλη «γλυπτική» στο περίγραμμα του σώματος. Ο κ.Σάνδρης, μας ενημερώνει για την θεραπεία σύσφιξης σώματος με ραδιοσυχνότητες με τις εξελιγμένες κεφαλές BODY deep tip XL 16cm2 του συστήματος THERMAGE:
"Εκτος απο το πρόσωπο, έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα και στο σώμα (σύσφιξη σε μπράτσα, κοιλιά, περιοχή γλουτών, μηροί) τόσο σε σύσφιξη, όσο και σε μείωση της κυτταρίτιδας. Με τις ειδικές κεφαλές BODY THERMAGE καλύπτεται 5 φορές μεγαλύτερη επιφάνεια (16 τετραγωνικά εκατοστά, αντί για 3 των απλών) ενώ έχουν επίδραση σε βαθύτερα στρώματα (υποδόριο, λιπώδης ιστό), επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη σύσφιξη και πιό άμεσο αποτέλεσμα. Η θεραπεία είναι τελείως ανώδυνη και χωρίς κανένα ερεθισμό μετά, ενώ διαπιστώνεται άμεση σύσφιξη απο 2-6 πόντους, σε μπράτσα, κοιλιά, μηρούς, περιφέρεια ενώ παράλληλα «λειαίνονται» σημαντικά τα βουναλάκια» της κυτταρίτιδας, απο την σύσφιξη των λιποκυψελών.

 

Και στο σώμα, αποκλειστικά στο LASERMED, η εφαρμογή του BODY THERMAGE στο σώμα με την αποκλειστική μέθοδο τρόπο Dynamic Lift βοηθά στην ανόρθωση στο εσωτερικό των μηρών καθώς και στην δημουργία καλύτερου σχήματος στην περιοχή των γλουτών με ανόρθωση και «στρογγύλεμα», με παράλληλη σημαντική μείωση της κυτταρίτιδας. Η χαλάρωση πάνω απο τα γόνατα, και στους αγκώνες, μειώνεται σημαντικά ήδη απο την ημέρα της θεραπείας. Η χαλάρωση στην κοιλιά, είτε μετά απο εγκυμοσύνη είτε μετά απο απώλεια βάρους, μειώνεται σημαντικά, έως 60-80%. Πολύ αποτελεσματικό όμως είναι και στην χαλάρωση στα μπράτσα, με μείωση του «κρεμάσματος» αλλά και λείανση της χαλάρωσης στο εσωτερικό τους.
 
Δεν έχει παρενέργειες ή αντενδείξεις, γίνεται όλες τις εποχές και σταδιακά μετά τους 3-4 μήνες έχουμε το πλήρες αποτέλεσμα, που διαρκεί γι 2,5-3,5 χρόνια. Η διάρκεια της συνεδρίας σύσφιξης σώματος - αντιμετώπιση χαλάρωσης - κυτταρίτιδας μειώθηκε σημαντικά στην μισή ώρα για μπράτσα ή κοιλιά και στην μία ώρα για μηρούς + περιφέρεια, ενώ με τον ειδικό τρόπο που εφαρμόζεται καλύπτει μεγαλύτερες επιφάνειες σώματος και έγινε πολύ πιο προσιτή οικονομικά.